ΑΘΗΝΑ
20:56
|
23.04.2024
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τα στοιχεία δύο εκ των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό καλώντας όσους γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση να ενημερώσουν τις αρχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό σε δεκάδες παιδεραστές, μεταξύ των οποίων και ένας 42χρονος που συνελήφθη μαζί του στις 7 Οκτώβρη, έδωσε σήμερα το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας.

Στην ανακοίνωση αναφέρει πως πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχα του Παναγιώτη και της Γιασεμής γεννηθέντα στις 30 Δεκεμβρίου 1969 στο Αγρίνιο.

Τονίζει πως σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος το 14ο έτος από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή) όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Και τα στοιχεία του 42χρονου βιαστή της 12χρονης

Στη δημοσιότητα έδωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ και τα στοιχεία του 42χρονου που συνελήφθη στις 7 Οκτωβρίου για τον βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για τον Σοφιανίδη Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

sepolia1
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα