ΑΘΗΝΑ
08:47
|
23.04.2024
Το 7o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας │ ArtWalk 7 ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή με μια μεγάλη περιπατητική ξενάγηση στις τοιχογραφίες της πόλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το 7o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας │ ArtWalk 7 ολοκληρώνεται και η Art in Progress διοργανώνει ένα «πραγματικό» Art WALK, μια μεγάλη περιπατητική ξενάγηση στις τοιχογραφίες της πόλης.

Μετά από τρία χρόνια «ακινησίας», λόγω covid-19, η περιπατητική ξενάγηση προσφέρει μια ευκαιρία γνωριμίας με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης που με τις τοιχογραφίες τους μεταμόρφωσαν την Πάτρα σε ένα υπέροχο μουσείο σύγχρονων έργων τέχνης.

«Θα επισκεφθούμε μέρος από τις 58 τοιχογραφίες που έχει υλοποιήσει η Art in Progress τα τελευταία 6 χρόνια στην πόλη. Μία συναρπαστική εμπειρία περιήγησης στην πόλη και ξενάγησης μέσα σε διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις και τεχνικές που προσδίδουν θετική ενέργεια στον αστικό ιστό της πόλης», αναφέρουν στο σχετικό δελτίο Τύπου οι διοργανωτές της ξενάγησης.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 11:00 το πρωί, το σημείο συνάντησης θα βρίσκεται στην οδό Ελευθ. Βενιζέλου 205 στην τοιχογραφία του Ουρουγουανού καλλιτέχνη El Reina με τίτλο «Η συνάντηση»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Art Festival Patras (@artwalk_festival)

Λίγο μετά τις 12.00 με 12.15 η ξενάγηση θα συνεχιστεί στη Χαρ. Τρικούπη στο ύψος της Ναυαρίνου, κοντά το έργο της Νοτιοαφρικανής καλλιτέχνιδας Elléna Lourens με τίτλο «Με αγάπη».

default

Στις 13.30 στην Κορίνθου 161, για την τοιχογραφία του ταλαντούχου Έλληνα GERA.

Η βόλτα θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 14.00 με 14:30 στην Πλατεία Επτανήσου, όπου «θα αντικρίσουμε» την ουσιαστική μεταμόρφωση μία γειτονιάς μέσα από τρεις μοναδικές τοιχογραφίες του ArtWalk.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ηνωμένο Βασίλειο επιστρέφει με δανεισμό λεηλατημένα αντικείμενα της Γκάνας μετά από 150 χρόνια

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιάννη Φέρτη με ένα συγκινητικό βίντεο

Η Rowling τάχθηκε υπέρ του Voldemort και κατέστρεψε μια γενιά

Νέες ανακαλύψεις στην Πομπηία: Τοιχογραφίες με την Ωραία Ελένη και τον Θεό Απόλλωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα