ΑΘΗΝΑ
19:01
|
04.05.2024
Ο Μασκ έβγαλε σε λίγες ώρες ένα εκατομμύριο δολάρια ξεπουλώντας 10.000 μπουκάλια από το άρωμά του. Μην το πιείτε. Λουστείτε! (που λέει ο λόγος).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Πολυτάλαντος» μάστορας του χρήματος αποδεικνύεται ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη, Ίλον Μασκ καθώς με τα καμώματά του καταφέρνει κάθε τόσο να αυξάνει την περιουσία του όχι μόνον με τεχνολογία αιχμής αλλά και με  πιο ευφάνταστους τρόπους.

Απόψε λάνσαρε και το δικό του άρωμα με την ονομασία «Burnt Hair» (δηλαδή «Καμένα μαλλιά»), ανακοινώνοντας πως διέθεσε στην αγορά περίπου 10.000 φιάλες βγάζοντας τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια (σ.σ. Κάθε μπουκάλι κοστίζει 100 δολάρια).

Το άρωμα του Μασκ προσφέρεται σε ένα κόκκινο μπουκάλι με μεταξύ άλλων τα σλόγκαν «Ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος! Γίνε πόλος έλξης καθώς περπατάς στο αεροδρόμιο» και «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου».

Η εταιρία του Μασκ, Boring Company, ήταν αυτή που λάνσαρε το άρωμα ανακοινώνοντας πως θα βγει στη μαζική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2023.

 «Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;» έγραψε ο Μασκ στο Twitter, προσδίδοντας στον εαυτό του και την ιδιότητα του… «πωλητή αρωμάτων».

Παρεμπιπτόντως «Musk» στα αγγλικά σημαίνει μία κατηγορία ουσιών που εκκρίνεται από τους αδένες ζώων και χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά αρώματα.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που ο Μασκ επιδίδεται σε ένα τέτοιο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το 2020 είχε κυκλοφορήσει την «Τεκίλα της Τέσλα» και στη συνέχεια ένα σορτς για να σηματοδοτήσει τη νίκη του απέναντι σε επενδυτές που είχαν στοιχηματίσει εναντίον της δικής του αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτροκίνησης, Tesla, που πλέον θεωρείται η πιο ισχυρή στο είδος της παγκοσμίως.

Εικόνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα