ΑΘΗΝΑ
06:40
|
04.05.2024
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ο γιος του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης στον Κολωνό απολύθηκε από την εφημερίδα γιατί γνώριζε για την υπόθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τους λόγους απόλυσης από την εφημερίδα «Το Βήμα» του Παναγιώτη Μίχου, γιου του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου, την περασμένη Δευτέρα,  εξήγησε σήμερα το απόγευμα με ανακοίνωσή ο όμιλος ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ όπου ανήκει η εφημερίδα.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται πως ο Παναγιώτης Μίχος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του, γεγονός που τον καθιστά, σύμφωνα με την διεύθυνση της εφημερίδας, «μέρος μίας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση. Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου».

Η ανακοίνωση του ομίλου, ωστόσο, επιβλήθηκε από την απόφαση του απολυμένου διπλωματικού συντάκτη της εφημερίδας να αποκαλύψει την εξέλιξη  με ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου

Alter Ego Media: «Ο Παναγιώτης Μίχος έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου» - Newsbomb  - Ειδησεις - News

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε την διεύθυνση της εφημερίδας του ότι τον απέλυσε ταυτίζοντάς τον με όσα κατηγορείται ο πατέρας του. Εφάρμοσε δηλαδή πάνω του ποινή «συλλογικής ενοχής» υπογραμμίζοντας ότι φυσιολογικά «δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα