ΑΘΗΝΑ
21:53
|
01.06.2024
Το κορίτσι κατονομάζει άλλους τέσσερις άνδρες που συμμετείχαν στην κακοποίησή της επί πληρωμή ενώ οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι ρίχνουν ευθύνες στο...παιδί και στη μητέρα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλους τέσσερις άνδρες, πέρα από τους κατηγορούμενους παιδοβιαστές Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, κατονόμασε το 12χρονο κορίτσι που έπεσε στα νύχια του βρώμικου κυκλώματος άγριας εκμετάλλευσης.

Η 12χρονη μαθήτρια σε κατάθεσή της αναφέρθηκε σε τέσσερις άνδρες προσδιορίζοντάς τους με τα βαφτιστικά τους ονόματα. Οι τέσσερις φαίνεται πως είχαν συμμετάσχει στην κακοποίησή της με ραντεβού που έκλειναν έναντι χρηματικής αμοιβής την οποία έδιναν στον Ηλία Μίχο.

Το κοριτσάκι πρόσθεσε πως είχε καταχωρημένα στο κινητό της τα ονόματα των τεσσάρων ανδρών με γυναικεία ονόματα, ώστε να μην καταλάβουν κάτι τα μέλη της οικογένειάς της.

Στο μεταξύ οι Μίχος και Σοφιανίδης εξακολουθούν να ισχυρίζονται δίχως ίχνος ντροπής πως «συνευρέθηκαν» με το παιδί «με τη συναίνεσή» του με αμφότερους να προσπαθούν να κατηγορήσουν και να «ενοχοποιήσουν» τη μητέρα του βασανισμένου παιδιού με τον ισχυρισμό πως «είχε καταλάβει».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλούνται αστυνομικές και δικαστικές πηγές αναφέρουν πως στον φάκελλο της υπόθεσης που έχει σχηματιστεί προκύπτει ότι συνομιλίες από το προφίλ του κοριτσιού με τους 212 υποψήφιους πελάτες γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής Βlindchat (μια online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα). Στις συνομιλίες αυτές καταγράφονται τόσο το e-mail των υποψήφιων πελατών όσο και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίωξη και σύγκρουση σκάφους ανοιχτά της Σύμης

Φοιτητικές Εκλογές: Ordo ab Chao

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 7 Ιουνίου

20 νεκροί σε ναυτικό δυστύχημα στο Νανγκαρχάρ του Αφγανιστάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα