ΑΘΗΝΑ
07:19
|
18.04.2024
Η κοπέλα κατήγγειλε ότι προχθές τα ξημερώματα οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και την βίασαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη των δύο αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που καταγγέλλονται για βιασμό μίας 19χρονης, προχώρησαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Βασικό στοιχείο για τη σύλληψή τους, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση που διαπίστωσε ίχνη βιασμού, ενώ η κοπέλα φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεσή της λεπτομερώς το δωμάτιο στα αποδυτήρια του ισογείου του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, μέσα στο οποίο κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε ότι στις 12 Οκτωβρίου ότι, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους οποίους κατηγορεί, την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο Τμήμα και την βίασαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, εξεταζόμενοι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίσθηκε μόνη της στο Τμήμα, έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδιά του και συνευρέθηκαν ερωτικά, με τη συναίνεσή της, όχι στο αστυνομικό τμήμα, αλλά μέσα σε αυτοκίνητο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές

Είστε εγκληματίας πολέμου κυρία φον ντερ Λάιεν

Ελεύθεροι οι εργάτες από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι

Ρωσία: Αύξηση της καταστολής μετά το μακελειό στο Crocus City Hall;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα