ΑΘΗΝΑ
03:30
|
05.05.2024
Αδιανόητη σύγκριση της υπόθεσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού με την «πολιτική σπέκουλα» που κατά την κρίση του κάποιοι προσπαθούν να κάνουν από τον Περιφερειάρχη Αττικής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια εξωφρενική σύγκριση της υπόθεσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό με την «πολιτική σπέκουλα» που κατά την κρίση του κάποιοι προσπαθούν να κάνουν προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, κληθείς να σχολιάσει την πληθώρα των φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία.

«Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών που κάποιοι ήθελαν να το κάνουν πολιτική σπέκουλα» ανέφερε ο Γ. Πατούλης, ενώ έκανε λόγο για μια «επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια» επιχειρώντας στη συνέχεια να εξισώσει την κακοποίηση του κοριτσιού με μια «πολιτική σπέκουλα», λέγοντας πως «όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα