ΑΘΗΝΑ
05:00
|
03.05.2024
«Παρόλο που το Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρείες λαμβάνουν δισ. δολάρια φορολογουμένων, θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε δωρεάν την κυβέρνηση της Ουκρανίας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του, SpaceX, θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την υπηρεσία διαδικτύου Starlink στην Ουκρανία, επικαλούμενος την ανάγκη για «καλές πράξεις», μία ημέρα αφότου δήλωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να το κάνει.

«Παρόλο που το Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρείες λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων, θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε δωρεάν την κυβέρνηση της Ουκρανίας», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη είχε δηλώσει την Παρασκευή ότι η SpaceX δεν θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει επ’ αόριστον το Starlink στην Ουκρανία, μετά από μια αναφορά των μέσων ενημέρωσης ότι η SpaceX είχε ζητήσει από το Πεντάγωνο να πληρώσει για τις δωρεές του Starlink. Η υπηρεσία βοηθά πολίτες και στρατιωτικούς να παραμείνουν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Πάνω από 250.000 οι διασυνδέσεις των POS με τις ταμειακές μηχανές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα