ΑΘΗΝΑ
23:41
|
15.07.2026
«Επιδιώκετε να αποκαλύψετε την εικόνα της δικής σας σκληρότητας σαν να το έκανε η Τουρκία», δήλωσε ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Τουρκία αρνήθηκε την εμπλοκή της στο περιστατικό όπου η Ελλάδα βρήκε 92 γυμνούς μετανάστες κοντά στα βόρεια σύνορά της με την Τουρκία, όπως δήλωσε χθες το βράδυ ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, Ισμαήλ Κατακλί.

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, απλώς επιδιώκετε να αποκαλύψετε την εικόνα της δικής σας σκληρότητας σαν να το έκανε η Τουρκία», έγραψε ο Κατακλί στο Twitter απαντώντας σε ανάρτηση του Έλληνα υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.

«Ξοδέψτε το χρόνο σας υπακούοντας στα ανθρώπινα δικαιώματα, όχι σε χειραγώγηση και ανειλικρίνεια! Ελάτε, δεν είναι μεγάλη υπόθεση, να είστε απλώς λίγο πολιτισμένοι!», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Η ελληνική αστυνομία δήλωσε το Σάββατο ότι διέσωσε μια ομάδα 92 μεταναστών στις όχθες του Έβρου οι οποίοι «είχαν εγκαταλειφθεί στο σημείο εντελώς γυμνοί και χωρίς να φέρουν τον παραμικρό εξοπλισμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα