ΑΘΗΝΑ
00:42
|
09.05.2024
Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται πως απήγαγαν και βίασαν διαδοχικά μία 17χρονη έφηβη σε ερημική τοποθεσία της Λιβαδειάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα στοιχεία δύο νεαρών που κατηγορούνται πως βίασαν μία 17χρονη έφηβη στη Λιβαδειά έδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου στο Κερατσίνι, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης, στη Λιβαδειά Βοιωτίας.

Πρόκειται αντίστοιχα για τους Ζώλη Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας που γεννήθηκε στις 27/5/96 στην Αθήνα και τον Ηλία-Μιχαήλ Στεργιόπουλο του Γεωργίου και της Αθηνάς που γεννήθηκε στις 26/5/1999 στην Αθήνα.

Πριν λίγες μέρες μία 17χρονη από τη Λιβαδιά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα διαδοχικών βιασμών από τους δύο κατηγορούμενους που την μετέφεραν με τη βία σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη μαθήτρια επιβεβαίωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εξασφάλισαν άδεια για άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών. Μόλις ταυτοποιήθηκαν οι νεαροί με τους οποίους συνομιλούσε η 17χρονη, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Λιβαδειάς, βάσει της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Οι βιαστές εντοπίστηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής στα σπίτια τους στην περιοχή του Κερατσινίου, όπου συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα