ΑΘΗΝΑ
19:41
|
25.04.2024
Ο 63χρονος κατηγορείται πως βίαζε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση μικρά παιδιά έναντι αμοιβής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 63χρονου ημεδαπού έδωσε απόψε η ΕΛ.ΑΣ καθώς ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για βιασμό σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη οπλοφορία.

Πρόκειται για τον 63χρονο Γούβαλη Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας που γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1959 στη Λαμία, που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών με «δόλωμα» χρήματα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα