ΑΘΗΝΑ
07:51
|
28.04.2024
Στη φυλακή οδηγήθηκαν ένας 33χρονος και ένας 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Για τον τρίτο κατηγορούμενο, υπήρξε διαφωνία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρίσκονται ήδη δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, έπειτα από τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια.

Πρόκειται για τον 33χρονο και τον 34χρονο που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης του. Επί του παρόντος επιβλήθηκε στον 36χρονο κατ’ οίκον περιορισμός ενώ για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου. Στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν σωματική επαφή με την 12χρονη. Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, απαντώντας σε ερωτήσεις της 33η ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Ισχυρίστηκε πως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις «συναντήσεις» με την 12χρονη, αλλά πραγματοποιήθηκαν τελικώς οι δυο γιατί η τρίτη ματαιώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αν και είχε καταβάλει το «αντίτιμο» δεν είχε σωματική επαφή με το παιδί τις δύο φορές που το είδε. Ο δικηγόρος του 33χρονου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, υποστήριξε:

«Ο εντολέας μου κρατείται προσωρινά. Οι κατηγορίες εις βάρος του είναι μόλις τρεις σελίδες από τις πάνω από δύο χιλάδες που έχει δικογραφία. Σύμφωνα με τη δική μου άποψη, τα στοιχεία δεν είναι ικανά να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Λόγω αυτού έχουμε την δικονομική ικανότητα μέσα σε 5 ημέρες να καταθέσουμε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο. Θεωρούμε ότι αδίκως βρέθηκε στη φυλακή διότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Τα στοιχεία που αφορούν τη συνάντηση του με τη 12χρονη είναι γενικά και αόριστα και δημιουργούν αμφιβολίες. Ο εντολέας μου δεν αρνείται τη συνάντηση, ωστόσο δεν ήρθε σε ερωτική επαφή.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Ισχυρίζεται ότι κατάλαβε από το διαδίκτυο ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως το κορίτσι εμφανιζόταν ως 17 ετών στις συνομιλίες στο διαδίκτυο. Και ο 34χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα