ΑΘΗΝΑ
14:54
|
25.04.2024
Διαδήλωση με αφορμή τον ομαδικό βιασμό 19χρονης από αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας έγινε απόψε στην Αθήνα, δίχως να λείψουν τα επεισόδια.
Φωτό: Κωνσταντίνος Ζήλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

(Φωτορεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ζήλος)

Πλήθος νεαρών διαδηλωτών συμμετείχε απόψε στο κέντρο της Αθήνας σε δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τον πρόσφατο ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Οι πρώτες εκατοντάδες διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο μετά τις 19.00 στο Μοναστηράκι προκειμένου να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια και πορεία με τη φράση «Καμία μόνη» να είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα.

Φθάνοντας στη συνέχεια κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, στην οδό Γ΄Σεπτεμβρίου, μια ομάδα ατόμων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας και επιτέθηκε στους αστυνομικούς πετώντας διάφορα αντικείμενα και τρεις βόμβες μολότοφ.

Ακολούθησαν επεισόδια καθώς οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που παρακολουθούσαν την διαδήλωση έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με αφορμή τις μολότοφ που πέταξε εναντίον τους μία πολύ μικρή ομάδα διαδηλωτών. Κατά τα επεισόδια σημειώθηκαν προσαγωγές αρκετών ατόμων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ την Παρασκευή

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα