ΑΘΗΝΑ
00:47
|
19.05.2024
Ο ποιητής του περιθωρίου πρόκειται να κάνει ακόμα μια ιστορική συναυλία στο Καυτανζόγλειο γήπεδο της Θεσσαλονίκης σήμερα το βράδυ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγους μήνες μετά την ιστορική συναυλία στη Νέα Σμύρνη, στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες χιλιάδες άτομα, ο ΛΕΞ ετοιμάζεται ακόμα μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο γήπεδο της γενέτειράς του στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια για τη συναυλία ξεπουλήθηκαν ήδη από τις πρώτες ημέρες της ανακοίνωσης της συναυλίας, ενώ γίνεται λόγος για προσέλευση πάνω από 25000 φίλων της μουσικής του γνωστού ράπερ. Επίσης, αναφέρεται ότι ναυλώθηκαν πούλμαν από σχεδόν όλα τα μέρη της Ελλάδας με προορισμό το Καυτανζόγλειο.

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν στο ThessToday.gr οι υπεύθυνοι της ομάδας που έχει αναλάβει την διοργάνωση της μεταφοράς.

Η έναρξη της προσέλευσης στη συναυλία έχει οριστεί για τις 17:30. Από ότι φαίνεται, σήμερα η Θεσσαλονίκη θα τραγουδήσει με μια φωνή «ΛΕΞ όρμα τους, ενάντια στη νόρμα τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα