ΑΘΗΝΑ
14:20
|
15.07.2024
Σε ύφος τουλάχιστον θριαμβευτικό η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για την αθώωση των αστυνομικών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Κωστόπουλου.
Φωτο: Κυριάκος Φίνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αθώωση των κατηγορούμενων αστυνομικών για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου/της Zackie Oh στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε σε ύφος τουλάχιστον θριαμβευτικό το Σωματείο Ειδικών Φρουρών (ΣΕΦΕΑΑ), κάνοντας λόγο για «έντιμους υπερασπιστές της Τάξης και της κοινωνικής ειρήνης» τους οποίους το Σωματείο δεσμεύεται πως θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει, «αψηφώντας κάθε κομματική ή συντεχνιακή “επιθετική”».

Την ίδια ώρα, το ΣΕΦΕΑΑ θριαμβολογεί για δικαίωση «των ιδίων των Συναδέλφων και των οικογενειών τους που επί μακρό χρονικό διάστημα διαχειρίστηκαν υπομονετικά κάθε ταλαιπωρία, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις βίωσαν ακόμη και τον δημόσιο διασυρμό», αλλά και για «δικαίωση για την κοινωνία που στηρίζει την Ελληνική Αστυνομία».

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας του Σωματείου, Σταύρος Μαυροειδάκος στο άκουσμα της αθώωσης των τεσσάρων αστυνομικών κατά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου τον Μάιο, αναφώνησε «ζήτω» και στη συνέχεια απείλησε τη Μάγδα Φύσσα, η οποία βρισκόταν εκεί, λέγοντάς της «θα τα πούμε έξω».

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών:

Ο επίλογος μιας τεράστιας υπόθεσης, σε σχέση με μεγάλο αριθμό εμπλεκομένων Συναδέλφων και του ΣΕΦΕΑΑ που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την Ηθική και οικονομική στήριξη τους πιστεύοντας στην αθωότητά τους , αναφορικά με το θάνατο του Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου, γράφτηκε σήμερα και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από μια αναλυτική πειθαρχική διαδικασία, που αποφάσισε την πλήρη Αθώωση τους (δεν επιβλήθηκε καμία ποινή).

Το γεγονός αποτελεί δικαίωση των ιδίων των Συναδέλφων και των οικογενειών τους που επί μακρό χρονικό διάστημα διαχειρίστηκαν υπομονετικά κάθε ταλαιπωρία, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις βίωσαν ακόμη και τον δημόσιο διασυρμό, αποτελεί δικαίωση για την κοινωνία που στηρίζει την Ελληνική Αστυνομία αλλά και το Σωματείο μας, που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων που τιμούν την στολή τους και το Σώμα, αποτελεί όμως και δικαίωση μιας γυναίκας δικηγόρου, της κυρίας Βαρελά, που πίστεψε και πάλεψε πραγματικά για την αθωότητά τους !

Διαβεβαιώνουμε, ότι το ΣΕΦΕΑΑ αψηφώντας κάθε κομματική ή συντεχνιακή “επιθετική” θα τηρήσει την παράδοση του να στηρίζει έντιμους υπερασπιστές της Τάξης και της κοινωνικής ειρήνης !

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην Αθήνα ο Φρέντι Μπελέρης- Συνάντηση με Μητσοτάκη

ΗΠΑ: Ποινή κάθειρξης σε γνωστή influencer για εμπορία ανθρώπων και εξαναγκασμό

ΛΑΡΚΟ: Παρέμβαση εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία

Πυρκαγιά στην Τζιά-Εστάλη μήνυμα 112

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα