ΑΘΗΝΑ
18:43
|
06.02.2023
Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν το Σάββατο αυτοβούλως τρία άτομα, ισχυριζόμενα πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενδεχομένως συνομιλούσαν με το12χρονο θύμα κακοποίησης και μαστροπείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν το Σάββατο αυτοβούλως τρία άτομα, ισχυριζόμενα πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών «με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό». Η συμμετοχή των τριών προσώπων διερευνάται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την κατάθεσή τους. 

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ..

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. 

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουρκία-Συρία: Αγώνας ανεύρεσης επιζώντων στα συντρίμμια-Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είμαστε στο πλευρό των λαών Τουρκίας και Συρίας

Αναμονή 5 μηνών για μία εξέταση στα βρετανικά νοσοκομεία

Τουρκία-Συρία: Τραγωδία με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους στα συντρίμμια των Ρίχτερ (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα