ΑΘΗΝΑ
07:27
|
20.04.2024
Το τηλεφώνημα-φάρσα αφορούσε καταστήματα της αλυσίδας Σκλαβενίτης στις περιοχές Αμμουδάρα και Λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην εκκένωση δύο μεγάλων σούπερ μάρκετ της εταιρίας Σκλαβενίτης αναγκάστηκαν οι αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από ηχογραφημένο μήνυμα που παρελήφθη το μεσημέρι στο οποίο διατυπώθηκε ο ισχυρισμός περί «ύπαρξης βόμβας» που είχε προγραμματιστεί να εκραγεί λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα.

Πληροφορίες της κρητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Νέα Κρήτη αναφέρουν πως οι αρχές του Ηρακλείου τέθηκαν αμέσως σε συναγερμό καθώς μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσαν στα δύο καταστήματα σε Αμμουδάρα και Λεωφόρο Κνωσού με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και πυροτεχνουργούς.

Ως εκ τούτου τα δύο καταστήματα άδειασαν από κόσμο για όσο χρόνο χρειάστηκε να ολοκληρωθεί η έρευνα που απέδειξε πως το τηλεφώνημα ήταν κακόγουστη φάρσα.

Σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένο να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν το προσωπικό και οι πελάτες επιστρέψουν μέσα στο σούπερ μάρκετ απόλυτα ασφαλείς.

Η διαδικασία ελέγχου και εκκένωσης των δύο μεγάλων σούπερ μάρκετ ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα σύμφωνα με ό,τι προβλέπει το αστυνομικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης ανάλογων περιστατικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα