ΑΘΗΝΑ
03:24
|
20.04.2024
Λίγο πριν το νέο βίντεο από τα κεντρικά γραφεία του Τουίτερ, ο Ίλον Μασκ έβαλε στο λογαριασμό του την ιδιότητα «Chief Twit».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Τουίτερ προκάλεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, απόψε, και πάλι ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και ιδρυτής ή ιδιοκτήτης εταιριών τεχνολογίας, ηλεκτροκίνησης, μεταφορών στο διάστημα, Ίλον Μασκ.

Σε ανάρτηση βίντεο που έκανε μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Τουίτερ, ο Μασκ φαίνεται να κρατά συμβολικά στα χέρια έναν νεροχύτη λέγοντας τη φράση «let that sink in!» κάνοντας λογοπαίγνιο με τη λέξη sink που στα αγγλικά σημαίνει ταυτόχρονα και «νιπτήρας» και «βυθίζω- βυθίζομαι». Στα ελληνικά η φράση θα μπορούσε μεταξύ άλλων να αποδοθεί «άστο να κάτσει στο μυαλό σου» ώσπου να το εμπεδώσεις σταδιακά.

Δεν ήταν όμως η μόνη κίνηση που έκανε απόψε στο Τουίτερ.

Ο Μασκ, που έχει εκατομμύρια ακολούθους στο συγκεκριμένο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, έγραψε απόψε κάτω από το όνομά του στον λογαριασμό του στο Twitter τον τίτλο: «Chief Twit». Δηλαδή, «Αρχηγός του Τουίτ».

Η αποψινή του εμφάνιση στα κεντρικά γραφεία του Τουίτερ γίνεται λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας στις 28 Οκτωβρίου για ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρίας έναντι 44 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα