ΑΘΗΝΑ
06:43
|
17.07.2026
Το θύμα ήταν υπάλληλος σουπερμάρκετ ενώ μεταξύ των άλλων τεσσάρων τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε απόψε ένας άνδρας που τραυματίστηκε από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε νωρίτερα απόψε από το μαχαίρι ενός 46χρονου Ιταλού, σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο. Εκτός από τον άνδρα, που ήταν υπάλληλος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour και έχασε τη ζωή του από την επίθεση, τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για μια γυναίκα και τέσσερις άνδρες – ηλικίας 28, 30, 40 και 80 ετών.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα