ΑΘΗΝΑ
12:45
|
25.03.2023
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία τριών ακόμη συλληφθέντων για εμπλοκή στην υπόθεση του Κολωνού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τριών ακόμη ανδρών οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών (14, 15, 16 Οκτωβρίου) και έχει ασκηθεί εις βάρος τους ποινική δίωξη για εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τους:

  1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής
  2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα 
  3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά (σχετικό το από 15-10-2022 Δελτίο Τύπου).

«Σε βάρος των (1) και (2) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Σε βάρος του (3) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, προσθέτοντας ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων αποσκοπεί «στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης επιθυμεί να παράσχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

16χρονος τραυματίας από πυροβολισμούς στη Βούλα (upd)

Πέθανε ο Γκόρντον Μουρ, συνιδρυτής της Intel και δημιουργός του νόμου του Μουρ

Ex-England striker Gary Lineker scores against the UK government’s ‘cruel’ plans for asylum-seekers

Εφτά νεκροί από ανεμοστρόβιλο που έπληξε τον νότο των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα