ΑΘΗΝΑ
15:06
|
02.05.2024
Με απολύσεις κορυφαίων στελεχών φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει την πορεία του στο Twitter ο Ίλον Μασκ, αμέσως μόλις ανέλαβε τον έλεγχο της πλατφόρμας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με απολύσεις κορυφαίων στελεχών φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει την πορεία του στο Twitter ο Ίλον Μασκ, αμέσως μόλις ανέλαβε τον έλεγχο της πλατφόρμας, σύμφωνα με δημοσίευμα του euronews.

Ειδικότερα, ο Μασκ φέρεται να έχει ήδη απομακρύνει τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Παραγκ Ακραουάλ, τον οικονομικό διευθυντή, Νέντ Σίγκαλ, και τον επικεφαλής νομικό σύμβουλο, Βιτζάγια Γκάντε, ενώ σε ανάρτησή του σημείωσε πως «το πουλί απελευθερώθηκε», αναφερόμενος στο λογότυπο του Twitter.

Ο ίδιος μπήκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη κρατώντας έναν πορσελάνινο νεροχύτη, άλλαξε το προφίλ του στο Twitter σε “Chief Twit” και έγραψε στο Twitter: «Entering Twitter HQ – let that sink in!»

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ενημέρωσε τους επενδυτές ότι θα αναστείλει τη διαπραγμάτευση των μετοχών του Twitter πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Παρασκευής, εν αναμονή της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας υπό τον Μασκ.

Σημειώνεται ότι η εξαγορά «μαμούθ» των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ έρχεται μόλις λίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας που όρισε δικαστής του Ντελαγουέαρ για την οριστικοποίηση της συμφωνίας την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα