ΑΘΗΝΑ
10:09
|
23.04.2024
Χορηγία δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την υποστήριξη συναυλίας Αργυρού - 50 Cent, και μάλιστα με διαδικασίες κατεπείγοντος, από τον ΕΟΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε χορηγία δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την υποστήριξη συναυλίας προχωρά και μάλιστα με διαδικασίες κατεπείγοντος ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, Δημήτριο Φραγκάκη, να εγκρίνει χρηματοδότηση σχεδόν 100 χιλιάδων ευρώ για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του ΟΑΚΑ.

Την ώρα που προτάσεις στον ΕΟΤ για δράσεις συνδιαφήμισης με σκοπό την προσέλκυση τουριστών και διοργανώσεις εξωστρέφειας λαμβάνουν εξαιρετικά χαμηλές χρηματοδοτήσεις, η απορρίπτονται, ερωτήματα εγείρονται τόσο για το ύψος της εν λόγω χρηματοδότησης, η οποία ανέρχεται στις 93 χιλιάδες ευρώ, αλλά και για την ταχύτητα με την οποία αυτή εγκρίθηκε, καθώς υπάρχει απόσταση μόλις τριών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης απόφασης μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Αντισταθμιστικά οφέλη για 93.000€ οι αναφορές και ευχαριστίες στα social media κατά την κρίση του ΕΟΤ

Ενδιαφέρουν προκαλούν ταυτόχρονα και οι όροι που θέτει ο ΕΟΤ για την παραχώρηση της καθόλου ευκαταφρόνητης χορηγίας, οι οποίοι συνοψίζονται στην υποχρέωση των καλλιτεχνών να αναφέρουν και να ευχαριστήσουν τον Οργανισμό κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλλά και μέσω των λογαριασμών τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ως «αντισταθμιστικά οφέλη» των 93.000€ o Οργανισμός έκρινε τα παρακάτω, όπως προκύπτει από την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια: 

❖ Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.

❖ Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα με ετικέτα το @visitgreecegr, ώστε να μπορέσει να γίνει αναδημοσίευση από τον Ε.Ο.Τ..

❖ Δημιουργία βίντεο με τους δυο καλλιτέχνες, το οποίο θα αναρτηθεί στα Social Media και θα προωθηθεί και από την Panik Records ως διαφημιστικό εργαλείο της συναυλίας. To υλικό μπορεί να αναρτηθεί και στο @visitgreecegr.

❖ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ακολουθήσει το @visitgreecegr

❖ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ευχαριστήσει με ένα βίντεο στα Social Media του τον E.O.T. και θα μιλήσει για το Visitgreece.gr.

❖ Θα δημιουργηθεί βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία των καλλιτεχνών 50 Cent και Κ. Αργυρού που θα αναρτηθεί στα social media των καλλιτεχνών και στο @visitgreecegr.

❖ Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

❖ Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.

❖ Προβολή video του Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας είτε στην κεντρική οθόνη επί σκηνής, είτε στις πλαϊνές οθόνες της σκηνής.

❖ Λογότυπο του Οργανισμού στα digital υλικά και στο βίντεο που θα προβληθεί στις οθόνες της ΣΤΑΣΥ μέχρι και την 29η Οκτωβρίου, ημέρα της συναυλίας.

❖ Λογότυπο του Οργανισμού στο Backdrop που θα βρίσκεται στο backstage για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

❖ Πλάνα ελεύθερα συγγενικών και πνευματικών δικαιωμάτων από την εκδήλωση για digital χρήση στα social media του Οργανισμού.

❖ 70 μονές προσκλήσεις (5 VVIP προσκλήσεις, 10 VIP προσκλήσεις, 10 Zone A προσκλήσεις, 45 απλές προσκλήσεις).

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση του ΕΟΤ, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια:

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Δέκα νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στη Μαλαισία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα