ΑΘΗΝΑ
17:34
|
24.04.2024
Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν νερό υπό πίεση από όχημα της Πυροσβεστικής για να απωθήσουν τον κόσμο της κατάληψης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 «Εικόνες αποκάλυψης» άφησε πίσω της η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης «Ντουγρού» επί της οδού Τζαβέλα, στο κέντρο της Λάρισας το πρωί της Δευτέρας.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την είσοδο των αστυνομικών και την προσαγωγή συνολικά 8 ατόμων, έξι αντρών και δύο γυναικών που βρίσκονταν εκτός του κατειλημμένου κτηρίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα παρουσία εισαγγελέα, με τους αστυνομικούς με ισχυρές δυνάμεις να αποκλείουν την ευρύτερη περιοχή και να αιφνιδιάζουν τους καταληψίες.

Ακολούθησε ένταση με άτομα εντός του κτιρίου και τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από αυτό. Η αστυνομία απάντησε πετώντας νερό υπό πίεση, με το ειδικό όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μικροένταση προκλήθηκε μεταξύ αστυνομίας και αλληλέγγυων, χωρίς ωστόσο να λάβει έκταση.

Μετά από περίπου δύο ώρες, γύρω στις 8.30 οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο και εκκένωσαν την κατάληψη. Στο σημείο της επιχείρησης βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Αγάπιος Χαρακόπουλος.

Η στόχευση της κυβέρνησης είναι φανερή, να κατασταλεί κάθε φωνή αντίδρασης και να εξαφανιστεί κάθε σημείο ελευθερίας και συνάντησης των τοπικών κοινωνιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεμένα τα πλοία την Μ. Τετάρτη – Απεργεί η ΠΝΟ

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Την παραίτηση Νετανιάχου θέλει η Νάνσι Πελόζι

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα