ΑΘΗΝΑ
02:16
|
27.07.2024
Σοκάρει η καταγγελία παιδιών ότι ο πατέρας τους τα βίαζε για χρόνια εν γνώσει της μητέρας τους, ενώ τα προωθούσε σε άλλους!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταγγέλλονται αναφορικά με την υπόθεση βιασμών και κακοποιήσεων ανηλίκων από τον ίδιο τους τον πατέρα, αλλά και από άλλα μέλη της οικογένειάς τους, στα Πετράλωνα, μάλιστα εν γνώσει της μητέρας τους.

Τα αδέλφια, 17 και 22 χρόνων σήμερα, εμφανίστηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και έκαναν μήνυση σε βάρος των γονέων τους, τονίζοντας ότι η μητέρα τους γνώριζε για τους βιασμούς και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατέψει.

Νέες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο και για τρίτο παιδί στην ίδια οικογένεια, μικρότερης ηλικίας, το οποίο εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα του. Σύμφωνα με την δικηγόρο της ενήλικης πλέον καταγγέλλουσας και αυτό το παιδί έχει κακοποιηθεί.

Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε η δικηγόρος των παιδιών, ανέφερε μάλιστα ότι εκτός από όσα καταγγέλλουν τα παιδιά, γίνονταν και πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας για να προωθεί τα παιδιά, ακόμα και σε συγγενείς.

«Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι όπου φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί», είπε η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της 22χρονης πλέον κόρης της οικογένειας.

Σύμφωνα, πάλι, με τη δικηγόρο της ανήλικης κοπέλας, δηλαδή ενός εκ των τριών αδελφών που φέρεται να βίαζε ο πατέρας τους, «η οικογένεια δείχνει να είναι μια απλή ελληνική οικογένεια και άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

«Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία», είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι 3 αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πρώτη καταγγελία για τους βιασμούς έγινε το 2017 από το ανήλικο αγόρι, ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει.

Στη μήνυση αναφερόταν ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012, όταν δηλαδή το αγόρι ήταν 7 και το κορίτσι 12 ετών. Στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης τα βίαζαν.

Όπως ανέφερε η ίδια, όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλει μήνυση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα