ΑΘΗΝΑ
14:38
|
19.04.2024
Σχετικό αίτημα υπέβαλε ήδη ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου Τομ Μέιντζερ ενόψει των αμερικανικών ενδιάμεσων εκλογών της 8ης Νοέμβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για τα μέλη του Κογκρέσου ζήτησε απόψε ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου Τομ Μέιντζερ ενόψει των αμερικανικών ενδιάμεσων εκλογών της 8ης Νοέμβρη, επισημαίνοντας πως αντιμετωπίζουν ή ερευνούν εκατοντάδες περιπτώσεις απειλών και πως το 12% αυτών κατά το παρελθόν απαίτησε άσκηση διώξεων.

Δε διστάζει να κατονομάσει ως αφορμή την πρόσφατη επίθεση και διάρρηξη στο σπίτι της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, στο Σαν Φρανσίσκο. Σημείωσε επίσης πως οι αρχές παρακολουθούν χιλιάδες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα για να αποτρέψουν πιθανές απειλές.

Ο 82χρονος Πολ Πελόζι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το χτύπημα που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή με σφυρί από έναν 42χρονο άνδρα τον Ντέιβιντ Ντιπάπε, και οι γιατροί εκτιμούν πως θα αναρρώσει πλήρως.

Σε βάρος του συλληφθέντα, του Ντιπάπε, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε ομοσπονδιακό επίπεδο και θα προστεθούν και άλλες μετά την εμφάνισή του ενώπιον πολιτειακού δικαστηρίου τις επόμενες ώρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα