ΑΘΗΝΑ
08:03
|
28.04.2024
Φως στο έγκλημα αναμένεται να δώσει η αστυνομική έρευνα που θα καθορίσει την απόσταση από την οποία έχει βληθεί το θύμα, όπως και το ύψος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στη σορό του άτυχου 17χρονου που έχασε χτες το απόγευμα τη ζωή του μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του από όπλο στη Μάνδρα Αττικής, όπου βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο περαστικό.

Σήμερα, ο 14χρονος αδελφός του πήρε πάνω του την ευθύνη αποδίδοντας το φονικό σε δυστύχημα που έγινε (κατά τον ισχυρισμό του) τη στιγμή που του έδινε ο αδελφός το όπλο για να κυνηγήσει αγριογούρουνο.

Η αστυνομική έρευνα θα καθορίσει την απόσταση από την οποία έχει βληθεί το θύμα, όπως και το ύψος, καθώς ο 14χρονος έχει μικρό ανάστημα και σωματότυπο. Οι παράγοντες αυτοί θεωρούνται κρίσιμοι για τη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν η ανθρωποκτονία να έχει γίνει από άλλο άτομο αλλά να πήρε την ευθύνη ο 14χρονος επειδή μπορεί να έχει μικρότερες νομικές συνέπειες.

Στο πρώτο στάδιο αυτοψίας οι αστυνομικοί δεν βρήκαν το όπλο του εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό από χτες, το 17χρονο θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η πολυμελής οικογένειά τους.

Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, μέχρι που τον εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, παρουσία του πατέρα του.

Νωρίτερα, σήμερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό φονικό στη Μάνδρα, ξεκαθαρίζοντας πως «αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του».

Αναφέρει επίσης πως είχε πάρει αναφορές τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την κακοποίηση και παραμέληση των οκτώ παιδιών της οικογένειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα