ΑΘΗΝΑ
17:57
|
09.05.2024
Μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος Ιρανών ο Πρόεδρος Ραϊσί απάντησε στις δηλώσεις του Αμερικανού ομολόγου του πως ο ιρανικός λαός «θα ελευθερωθεί σύντομα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι ΗΠΑ λένε πως θέλουν να ελευθερώσουν το Ιράν, αλλά πρέπει να σας πω πως το Ιράν ελευθερώθηκε πριν 43 χρόνια και δε θα ξαναγίνει υποτελές στις ΗΠΑ. Ο σπουδαίος λαός του Ιράν δεν θα σκύψει το κεφάλι σε σας» διεμήνυσε σήμερα ο Ιρανός Πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί στον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν απαντώντας στη «πρόβλεψη» του τελευταίου πως ο ιρανικός λαός «θα ελευθερωθεί σύντομα»…

«Οι άνδρες και οι γυναίκες μάς, η νεολαία μας είναι αποφασισμένοι και δεν θα σας επιτρέψουμε ποτέ να εκπληρώσετε τις σατανικές επιθυμίες σας. Ο εχθρός σήμερα στοχοποιεί την αλληλεγγύη και την εθνική ενότητα, την ασφάλειά μας, την ειρήνη μας και την αποφασιστικότητά μας…» τόνισε ο Ιρανός Πρόεδρος στην κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη σε πλήθος κόσμου.
 

Η ομιλία του Ραϊσί έγινε με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 43η επέτειο από την κατάληψη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Τεχεράνη το Νοέμβρη του 1979 από ισλαμιστές σπουδαστές που κράτησαν ομήρους 52 άτομα, ανακαλύπτοντας στη συνέχεια σε όσα αρχεία δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν Αμερικανοί διπλωμάτες και πράκτορες, τεκμήρια που αποδείκνυαν τη μεγάλη διείσδυση της CIA στο Ιράν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός Καΐρου οι αντιπροσωπείες Χαμάς και Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ: Στο μηδέν η Θεσσαλία οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Πολιτιστική οπισθοχώρηση η μετατροπή της Μονής της Χώρας λέει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής

«Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»: Προχωρούν την επέκταση του εργοταξίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα