ΑΘΗΝΑ
15:02
|
10.06.2026
Είχε μακροχρόνια πορεία στα ΜΜΕ, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος με μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σκυλλάκος κατέληξε από επιπλοκές λοίμωξης στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλευόταν. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Με μακροχρόνια πορεία στα ΜΜΕ, ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε διατελέσει πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, διευθυντής Σύνταξης στον «Ελεύθερο Τύπο», ενώ είχε εργαστεί σε επιτελικές θέσεις σε ηλεκτρονικά μέσα. Με καταγωγή από τη Λάρισα, ξεκίνησε από «Τα Νέα», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τις εφημερίδες «Πρώτη», «Εθνος» και «Ποντίκι».

Ήταν εξάδελφος του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου, που είχε πεθάνει τον Αύγουστο του 2021. Άφησε πίσω του τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, και τη 16χρονη κόρη τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δήμος Αθηναίων: 11 θέσεις εργασίας στις Παιδικές Εξοχές στον Άγιο Ανδρέα

Θεσσαλονίκη: Μέτωπο εργαζομένων για τις 11 απολύσεις στο ΚΘΒΕ

Έκθεση-κόλαφος της Διεθνούς Αμνηστίας για «εθνοκάθαρση» των Βεδουίνων από το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Καλπάζει ο πληθωρισμός-Στο 5,2% τον Μάιο φέτος από το 2,5% του 2025

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα