ΑΘΗΝΑ
14:39
|
24.04.2024
Εκκωφαντική σιωπή έχει σκεπάσει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το κυβερνητικό επιτελείο παλεύει να χαράξει πολιτική απέναντι στον επικείμενο πολιτικό σεισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκκωφαντική σιωπή έχει σκεπάσει επί ώρες το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Documento σχετικά με τα πρόσωπα που εμπλέκονται, από την δυσάρεστη πλευρά των παρακολουθούμενων αυτή τη φορά, στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Παρά το γεγονός ότι ονόματα πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών φιγουράρουν στη λίστα που πρόκειται να δημοσιευθεί αύριο, η οποία όπως διαρρέει αποτελεί ένα μόνο μέρος του συνόλου των παρακολουθούμενων, η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου και του κυβερνητικού εκπροσώπου προκαλεί τουλάχιστον έντονο ενδιαφέρον, ενώ κανένα από τα προσκείμενα στον Πρωθυπουργό πρόσωπα που κατά το Documento συμπεριλαμβάνονται στους παρακολουθούμενους δεν έχει τολμήσει να διαψεύσει την εφημερίδα. 

Φαίνεται πως την ώρα που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί παρακολουθούν με προσήλωση τις εξελίξεις, ο Πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκονται εν μέσω χάραξης… αντισεισμικής πολιτικής, ώστε να προστατευτούν, όσο γίνεται πια, από τον πολιτικό σεισμό που προμηνύεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακροδεξιά φυτώρια

Ας αναγάγουμε την πλατεία Αριστοτέλους σε μια σχολική αυλή. Ή σε μία αίθουσα φροντιστηρίου. Ή σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Τίποτα δεν συμβαίνει εν κενώ.

Ατομική ευθύνη και αδρανοποίηση λειτουργίας, η περίληψη της ετοιμότητας του επιτελικού κράτους

Περιορισμός δραστηριοτήτων, μηχανισμὀς 112, τηλεκπαίδευση και τηλεργασία τα εργαλεία του κατά τα άλλα έτοιμου κρατικού μηχανισμού που επιστρατεύει εκ νέου το αφήγημα της ατομικής ευθύνης.
ΣΥΝΑΦΗ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Το Κολούμπια απειλεί τους φοιτητές με παρέμβαση της Εθνοφρουράς

Αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου

Στην Κίνα ο Μπλίνκεν- Πιθανή μια συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα