ΑΘΗΝΑ
20:03
|
02.05.2024
Κάλεσε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους να αρχίσουν να μιλούν για τα πραγματικά προβλήματα της αμερικανικής κοινωνίας αντί να κατηγορούν εξωτερικούς παράγοντες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ουάσιγκτον θα πρέπει να επικεντρωθεί στα εσωτερικά ζητήματα αντί να κατηγορεί για όλα της τα προβλήματα εξωτερικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της «παρέμβασης» της Μόσχας, δήλωσε σήμερα Τρίτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο τηλεοπτικό κανάλι Soloviev Live, σχολιάζοντας τον δημόσιο διάλογο που διεξάγεται στις ΗΠΑ για τις ενδιάμεσες εκλογές.

«Πρόκειται, τελικά, για εσωτερική πολιτική ιστορία, οπότε ας αρχίσουν επιτέλους να μιλούν για τα ζητήματα που ανησυχούν τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ, τόσο τους Δημοκρατικούς όσο και τους Ρεπουμπλικάνους, και ας σταματήσουν να επισημαίνουν εξωτερικούς παράγοντες όπως η Ρωσία, που υποτίθεται ότι τους εμποδίζουν να ζήσουν τη ζωή τους στη χώρα και να δημιουργήσουν τον δικό τους πολιτικό, δημόσιο και οικονομικό χώρο. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουν συζητήσεις σε εσωτερικό επίπεδο», επεσήμανε.

Η κ. Ζαχάροβα σημείωσε επίσης ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσουν να χτίζουν εικασίες για το θέμα της ανάμειξης της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές, ανεξάρτητα από την πραγματική κατάσταση. μόνο από τον Λευκό Οίκο. «Αν το επιθυμούν, αυτό θα είναι το νούμερο ένα θέμα και αν θέλουν ακόμα περισσότερα, τότε οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι θα δουλέψουν ακάματα περισσότερο και αυτό θα είναι το μόνο για το οποίο θα γράφουν», τόνισε η Ρωσίδα διπλωμάτης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα