ΑΘΗΝΑ
05:03
|
11.05.2024
Η μυστηριώδης σφαίρα καρφώθηκε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου πάνω από θέσεις της Business class δίχως να προκαλέσει τραυματισμό επιβατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ προκάλεσε στο προσωπικό του αεροδρομίου της Βηρυτού ο εντοπισμός μίας «αδέσποτης» σφαίρας στην οροφή αεροπλάνου των αερογραμμών  Middle East Airlines κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, έχοντας εκτελέσει δρομολόγιο από την Ιορδανία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του διεθνούς αεροδρομίου «Ραφίκ Χαρίρι» της Βηρυτού, η σφαίρα προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές σε ένα πολύ μικρό τμήμα του αεροσκάφους στο χώρο αποσκευών πάνω από τα καθίσματα των θέσεων Business και δεν κινδύνευσαν, από καθαρή τύχη, ούτε το πλήρωμα, ούτε οι επιβάτες. Ωστόσο, είναι άξιο απορίας ποιος, υπό ποιες συνθήκες πυροβόλησε ώστε να καταλήξει η σφαίρα στο αεροπλάνο…

Μεταξύ των επιβατών ήταν η Λιβανέζα βουλευτής Πάουλα Γιακουμπιάν η οποία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Τουίτερ φωτογραφίες με την τρύπα που προκάλεσε η σφαίρα σε χώρο των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα ζητώντας την άμεση απαγόρευση των παράνομων όπλων στον Λίβανο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα, μαχητική συγκέντρωση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα

Σύγκρουση μηχανών τρένων στη Λάρισα

Κινητό στρατηγείο για περιοδείες στην ηπειρωτική χώρα φτιάχνει ο Κασσελάκης

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος αδελφός της Προέδρου του Περού για διαφθορά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα