ΑΘΗΝΑ
14:28
|
20.09.2024
Ο 28χρονος Σουλολάρι Κλέντι κατηγορείται πως χτύπησε βάναυσα προκειμένου να βιάσει μία 20χρονη τα ξημερώματα της 6ης Νοέμβρη στην περιοχή της Νίκαιας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 28χρονου που επιτέθηκε προ ημερών σε μία 20χρονη στη Νίκαια με σκοπό να τη βιάσει έδωσε σήμερα το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. ανταποκρινόμενη σε σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για τον 28χρονο αλλοδαπό Σουλολάρι Κλέντι (Sullolari Kledi) του RAKIP και της ALKETA , που γεννήθηκε στις  26-1-1994 στην Αλβανία.

nikeaa_3

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στη Νίκαια από αστυνομικούς της Ομάδας Δράσης (ΔΙ.ΑΣ.) με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και της καταφοράς βαριάς σωματικής βλάβης σε μία κοπέλα την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της.

Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

nikea-

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη όπου εξακριβώθηκε ως δράστης των αξιόποινων πράξεων. Από εκεί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Α.Τ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η πιθανή συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών, καθώς στην ίδια περιοχή είχαν γίνει άλλες δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Νέα Καληδονία και Μαρτινίκα φέρνουν πονοκεφάλους στη Γαλλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα