ΑΘΗΝΑ
08:43
|
16.04.2024
Μόνο 12 από τους 68 επιβαίνοντες διασώθηκαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στους 27 νεκρούς ανέρχεται, πλέον, ο θλιβερός απολογισμός του ναυαγίου της 1ης Νοεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή του στενού Καφηρέα στην Εύβοια, καθώς χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία Μάρμαρα κοντά στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για πρόσφυγα που επέβαινε στο ιστιοφόρο που βούλιαξε 300 μέτρα από την ακτή. Στο σκάφος σύμφωνα με μαρτυρίες των 12 διασωθέντων επέβαιναν συνολικά 68 άτομα ενώ οι έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν περισσότερους διασωθέντες.

Νεκροί έχουν έως τώρα εντοπιστεί 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 παιδιά, ενώ οι έρευνες του Λιμενικού στην περιοχή συνεχίζονται.

Δύο από τους διασωθέντες έχουν συλληφθεί, καθώς φέρονται ως οι υπεύθυνοι του σκάφους που βυθίστηκε και κατηγορούνται για παραβάσεις των άρθρων 187 και 277 του ποινικού κώδικα για εγκληματική οργάνωση και για πρόκληση ναυαγίου από πρόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα