ΑΘΗΝΑ
21:43
|
12.06.2024
Είναι η 10η προσωρινή κράτηση για την υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης της 12χρονης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δέκατη προσωρινή κράτηση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό διέταξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την απολογία του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως «πελάτης» του Ηλία Μίχου που είχε συναντηθεί με το ανηλίκο παιδί.

Ο δέκατος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του κοριτσιού απολογήθηκε στην 33η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που του αποδίδεται, καθώς αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις Αρχές πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία, αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχεται ότι συνάντησε τη 12χρονη τρεις φορές, πιστεύοντας, όπως λέει, ότι είναι 16 ετών, χωρίς να προβεί σε καμία γενετήσια πράξη. Επίσης, φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι έδωσε στην ανήλικη κάποια χρήματα γιατί θέλησε να τη βοηθήσει.

Ο 43χρονος ήταν ο τελευταίος από τους άνδρες που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια την περασμένη Πέμπτη σε βάρος τεσσάρων νέων κατηγορουμένων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σεβαστίδης πρόεδρος του νέου ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Κηφισιά: Περιορίστηκε η φωτιά στο εργοστάσιο Pal με ρίψεις νερού από αέρος (upd)

Πόλεμος, πείνα και λιμός βασανίζουν τους Παλαιστίνιους της Γάζας

Προστατεύουμε τα αδέσποτα στον καύσωνα: Δροσερό νερό, καταφύγια, υιοθεσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα