ΑΘΗΝΑ
09:47
|
03.05.2024
Καρέ καρέ οι εργασίες… ανάπλασης χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, όπως τις κατέγραψε η κάμερα της Ανοιχτής Συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη.
Του Κωνσταντίνου Ζήλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι μηχανικοί στον Λόφο Στρέφη είναι «άχρηστοι, επικίνδυνοι και αδίστακτοι» καταγγέλλει στη σελίδα της στο Facebook η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη και παραθέτει για του λόγου το αληθές το εξής βίντεο:

«Τέσσερις από αυτούς ‘καθοδηγούν’ καθημερινά έναν χειριστή εκσκαφέα, μη τηρώντας κανένα μέτρο προστασίας ούτε για τον χειριστή, ούτε για τους κατοίκους». Στο βίντεο, αναφέρει η Συνέλευση, κάτοικος με σκύλο, οδηγείται κάτω από τον εκσκαφέα σε λειτουργία και ασταθή ισορροπία, υπό το απαθές βλέμμα του αστυνομικού!

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή 11/11 στις 20.00 – 00.00 στο στέκι της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων, διοργανώνεται «πάρτι» οικονομικής ενίσχυσης της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη για τη στήριξη του αγώνα μας, που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του. «Δικαστικές προσφυγές, έξοδα συλληφθέντων από την πορεία της Παρασκευής 4/11, αφίσες και υλικά θα καλυφθούν από το μπαρ», όπως εξηγούν στο κάλεσμά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και στο Μεξικό ξεσηκώνονται οι φοιτητές για το έγκλημα στη Γάζα

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα