ΑΘΗΝΑ
08:37
|
19.04.2024
Σε μια κίνηση οικονομικής στήριξης και αλληλεγγύης στους ηρωικούς απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ προέβη το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια κίνηση οικονομικής στήριξης και αλληλεγγύης στους ηρωικούς απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ προέβη το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος. Όπως γράφει σε ανακοίνωσή του:

«Οι φαντάροι στηρίζουν τον απεργιακό αγώνα στη “Μαλαματίνα”!

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά. Αυτό το σύνθημα αποδεικνύεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, που εργαζόμενοι και νεολαία απεργούν και διαδηλώνουν απέναντι στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα. Σήμερα λοιπόν, το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων βρέθηκαν με τους εδώ και μήνες απεργούς στη «Μαλαματίνα» στη Θεσσαλονίκη και τους παρέδωσαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συνεισφορά του μισθού των φαντάρων, για την ενίσχυση του απεργιακού τους αγώνα.Αυτή η πρωτοβουλία του Δικτύου Σπάρτακος βρήκε μεγάλο αντίκρισμα στους στρατευμένους που αποτελούν κομμάτι των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, που μετά τη θητεία τους θα βρεθούν στη θέση του εκμεταλλευόμενου από το κεφάλαιο και το κέρδος. Οι φαντάροι στρατεύονται στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια, τη φτώχεια και την εκμετάλλευση.Παλεύουμε για αυξήσεις στους μισθούς, ΣΣΕ, δημόσια αγαθά για όλους και όλες. Για μια αξιοπρεπή ζωή και δουλειά με ελευθερίες και δικαιώματα. Κόντρα στα συμφέροντα και στους ανταγωνισμούς των πολυεθνικών. Για την ειρήνη και τη φιλία των λαών έξω από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κοινός αγώνας φαντάρων, εργατών και νεολαίας.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα