ΑΘΗΝΑ
21:41
|
21.05.2024
Συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν αρκετούς από τους πυραύλους, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από την χθεσινή επίθεση του Ισραήλ εναντίον του στρατιωτικού αεροδρομίου Σάιρατ, κοντά στην πόλη Χομς, ανακοίνωσαν οι αρχές της Συρίας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Al Hadath με έδρα το Ντουμπάι, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πλήγματα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Ο στρατός του Ισραήλ κατά την πάγια τακτική του δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες από τη Δαμασκό.

Αφότου ξέσπασε το 2011 ο πόλεμος στη Συρία, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες πλήγματα, στη συντριπτική πλειονότητά τους από αέρος, τα οποία σπανίως επιβεβαιώνει ή σχολιάζει δημόσια. Διαμηνύει ωστόσο συχνά πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στο Ιράν, ορκισμένο εχθρό του, να στήσει προγεφύρωμα ή να επεκτείνει την επιρροή του στη συριακή επικράτεια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Θάνατος Ραϊσί: Θεωρίες (για αγρίους) και διεθνείς συνέπειες

Ρωσία: Στρατιωτική άσκηση με τακτικά πυρηνικά όπλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα