ΑΘΗΝΑ
01:12
|
20.04.2024
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του πανεπιστημιακού ιδρύματος, Τζιμ Ράιαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο Σάρλοτσβιλ.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του πανεπιστημιακού ιδρύματος, Τζιμ Ράιαν. Ο ύποπτος – που ταυτοποιήθηκε ως μαθητής σχολείου – παραμένει ελεύθερος, πρόσθεσε ο πρύτανης.

Η πανεπιστημιούπολη ειδοποιήθηκε να αναζητήσει καταφύγιο στις 10:40 μ.μ., αμέσως μετά από πυροβολισμό που αναφέρθηκε στην οδό Καλμπρεθ, έγραψε το αστυνομικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια έγραψε στο Twitter. Το κάμπους έχει τεθεί σε lockdown καθώς οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο.

Ο ύποπτος φέρεται πως είναι ο Κρίστοφερ Ντάρελ Τζόουνς ο νεότερος, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος από τις Αρχές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως φοράει κόκκινο τζάκετ με τζιν και κόκκινα παπούτσια και ενδεχομένως να οδηγεί ένα μαύρο SUV. Ο Τζόουνς εμφανίζεται στην ιστοσελίδα των αθλητικών του πανεπιστημίου ως παίκτης φούτμπολ το 2018.

To CNNi μεταδίδει πως οι δύο τραυματίες δέχονται ήδη τις φροντίδες των γιατρών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Αξιωματούχοι του πανεπιστημίου δεν έχουν αναγνωρίσει τα θύματα ή δεν έχουν δηλώσει αν ήταν φοιτητές.

Οι αρχές δήλωσαν τη Δευτέρα το πρωί ότι πολλά αστυνομικά τμήματα αναζητούν ενεργά τον Τζόουνς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας της Πολιτείας της Βιρτζίνια.

Η αντιπρόεδρος του πανεπιστημίου και επικεφαλής φοιτητικών υποθέσεων Ρόμπιν Σ. Χάντλεϊ προέτρεψε τους φοιτητές να «λάβουν σοβαρά υπόψη τις εντολές του καταφυγίου όσο η κατάσταση παραμένει ενεργή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα