ΑΘΗΝΑ
12:57
|
19.04.2024
Ζήτησε νέα προθεσμία καθώς ο συνήγορος της βρίσκεται εκτός Αθηνών και την έλαβε από την ανακρίτρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ζήτησε και έλαβε νέα ολιγοήμερη προθεσμία η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις 25 Νοεμβρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Η 34χρονη μητέρα μετέβη από τις φυλακές Κορυδαλλού στην 35η τακτική ανακρίτρια νωρίς το πρωί σήμερα και ζήτησε τη νέα προθεσμία καθώς ο συνήγορος της βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. Θεωρείται, ωστόσο, υπαίτια για τη δολοφονία της κόρης της Μαλένας, 3,5 ετών, στις 13 Απριλίου 2019 ενώ το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» αλλά και της μόλις έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου στην ανακρίτρια, όταν έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη κατέληξαν από εγκληματικές ενέργειες της μητέρας τους η οποία αναμένει ήδη τον προσδιορισμό της δίκης της για την υπόθεση της Τζωρτζίνας που κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022.

Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει ότι όλη η ποινική υπόθεση που εκτυλίσσεται σε βάρος της εντολέα του, αποτελεί «μια άνευ προηγουμένου δικαστική πλάνη» που οφείλεται εν πολλοίς σε λάθος εκτιμήσεις ιατροδικαστών.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

Έρχονται τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης «Miss AI»

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα