ΑΘΗΝΑ
05:02
|
01.12.2023
Οι κατάδικοι στον χώρο αυτό έχουν δικαίωμα να προαυλίζονται για 30 λεπτά την ημέρα και να λαμβάνουν ένα δέμα κάθε σε έξι μήνες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέα εσωτερική μονάδα με ξεχωριστά κελιά μεταφέρθηκε απόψε ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος πολιτικός Αλεξέι Ναβάλνι, που εκτίει την ποινή του στη σωφρονιστική αποικία αριθ. 6 στο Μελέχοβο της περιοχής Βλαντίμιρ.

Η πληροφορία έγινε γνωστή από το κανάλι ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram του Ρώσου πολιτικού, αναφέροντας:

«Είναι ένα κανονικό στενό κελί, σαν κελί τιμωρίας, μόνο που μπορείς να έχεις μαζί σου όχι ένα βιβλίο, αλλά δύο, και να χρησιμοποιείς ένα κυλικείο της φυλακής, αν και με πολύ περιορισμένο χρηματικό ποσό».

Σύμφωνα με τον Ναβάλνι, στην εν λόγω μονάδα δεν προβλέπονται επισκέψεις μεγάλης χρονικής διαρκείας από συγγενείς για τους κρατούμενους.

Οι κατάδικοι στον χώρο αυτό έχουν δικαίωμα να προαυλίζονται για 30 λεπτά την ημέρα και να λαμβάνουν ένα δέμα κάθε σε έξι μήνες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράσινο φως από τον Μπλίνκεν για την συνέχιση του πολέμου στη Γάζα

Γάζα: Ξεκίνησε η απελευθέρωση ομήρων-Νέα παράταση της ανακωχής

Η επιστολή του Κασσελάκη για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Σίγησε η φωνή των The Pogues, Σέιν ΜακΓκόουαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα