ΑΘΗΝΑ
04:20
|
27.04.2024
Μια επικίνδυνη χιονοθύελλα παρέλυσε περιοχές της δυτικής και βόρειας Νέας Υόρκης την Παρασκευή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια επικίνδυνη χιονοθύελλα παρέλυσε περιοχές της δυτικής και βόρειας Νέας Υόρκης την Παρασκευή, με το χιόνι να φτάνει σχεδόν τα 2 πόδια σε ορισμένα σημεία μέχρι τα μεσάνυχτα και πιθανώς πολύ περισσότερο στη συνέχεια, μεταδίδει το CBS. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από καρδιακά επεισόδια που σχετίζονται με το καθάρισμα του χιονιού, έγραψε στο Twitter ο Μαρκ Πόλονκαρζ, στέλεχος της κομητείας Έρι την Παρασκευή.

«Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και υπενθυμίζουμε σε όλους ότι αυτό το χιόνι είναι πολύ βαρύ και επικίνδυνο», έγραψε ο Πόλονκαρζ.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε περισσότερα από 2 πόδια χιόνι σε πολλά σημεία κατά μήκος του ανατολικού άκρου της λίμνης Έρι. Σχεδόν 34 ίντσες έφτασε το χιόνι στο Αμβούργο της Νέας Υόρκης λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων – και το δυνατό χιόνι προκάλεσε μερική κατάρρευση ενός κτιρίου εκεί, έγραψε ο Πόλονκαρζ στο Twitter.

Η σφοδρότητα της καταιγίδας διέφερε ευρέως λόγω των ιδιαιτεροτήτων των καταιγίδων οι οποίες προκαλούνται από τους ψυχρούς ανέμους που μαζεύουν υγρασία από τις θερμότερες λίμνες και ρίχνουν χιόνι σε στενές ζώνες.

Τα σχολεία έκλεισαν. Οι σταθμοί Amtrak σε Buffalo, Niagara Falls και Depew έκλεισαν την Πέμπτη και θα παρέμειναν κλειστοί την Παρασκευή. Πολλές πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιαγάρα του Μπάφαλο ακυρώθηκαν.

Η χειρότερη χιονόπτωση μέχρι στιγμής ήταν νότια της πόλης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Meteo: Βίντεο timelapse με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα