ΑΘΗΝΑ
00:31
|
23.07.2026
Με βίντεο του στο twitter, ο Ερίκ Καντονά παίρνει θέση υπέρ του φυλακισμένου δημοσιογράφου και ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και γνωστός για τις προοδευτικές πολιτικές θέσεις του, Ερίκ Καντονά, αναδημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο στέκεται στο πλευρό του δημοσιογράφου και ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, με αφορμή τη φιέστα του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Όπως λέει ο ποδοσφαιριστής στο βίντεο,

«Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο, αλλά ας μην ξεχάσουμε τον Τζούλιαν Ασάνζ, του δημοσιογράφου που βρίσκεται φυλακισμένος στην Αγγλία επειδή δημοσίευσε εγκλήματα πολέμου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερίκ Καντονά παίρνει θέση υπέρ του Τζούλιαν Ασάνζ και διεκδικεί την απελευθέρωσή του, καθώς έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την απελευθέρωση του Αυστραλού δημοσιογράφου και ιδρυτή των Wikileaks.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα