ΑΘΗΝΑ
01:31
|
06.05.2024
Μία 45χρονη οικιακή βοηθός έπνιξε 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα στο χωριό Καλυθιές. Μετά είπε πως είχε σκοτώσει άλλους τρεις ηλικιωμένους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την καταπόνησή της από το θύμα επικαλέστηκε η 45χρονη οικιακή βοηθός που ειδοποίησε σήμερα το πρωί την αστυνομία της Ρόδου ομολογώντας πως έπνιξε την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα με σοβαρά, χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που φρόντιζε τον τελευταίο μήνα στο χωριό Καλυθιές.

Η καθ’ ομολογία δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι έπνιξε την κατάκοιτη γυναίκα με ένα μαξιλάρι επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε. Στη συνέχεια της ανάκρισης, η 45χρονη που επίσης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ισχυρίστηκε ότι κατά το παρελθόν είχε διαπράξει άλλες τρεις δολοφονίες, ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.

Πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Η Ροδιακή» αναφέρουν πως η 45χρονη δράστιδα πρόσεχε και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενες μήνες. Την φροντίδα του θύματός της, που ήταν ανήμπορη,  είχε αναλάβει πριν μερικές βδομάδες.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη σήμερα (21 Νοεμβρίου 2022) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μια 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής αναγγελίας, πρώτες πρωινές ώρες η 45χρονη προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο σε ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε, μέσα σε κατοικία σε χωριό της Ρόδου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα