ΑΘΗΝΑ
20:50
|
03.05.2024
Η αργία αφορά τους εργαζόμενους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η…ιστορικών διαστάσεων απρόσμενη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, με 2-1, προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς όχι μόνο στη Σαουδική Αραβία αλλά και σε ένα μεγάλο μέρος του αραβικού κόσμου. Ο ενθουσιασμός για τη νίκη αυτή ήταν τέτοιος που έκανε τον Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν να υπογράψει διάταγμα βάση σχετικής πρότασης από τον πρίγκηπα διάδοχο στο θρόνο και πρωθυπουργό Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κηρύσσοντας την αυριανή μέρα, 23 Νοέμβρη, μέρα εθνικής αργίας! Η αργία αφορά τους εργαζόμενους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Η απρόσμενη νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής με 2-1 προκάλεσε σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η νίκη επιτεύχθηκε χάρη σε μια συναρπαστική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας περίπλοκη τη συνέχεια της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η αργία αφορά τους εργαζόμενους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα