ΑΘΗΝΑ
22:34
|
31.01.2023
Οι κινεζικές ρυθμιστικές αρχές τον Σεπτέμβριο του 2021 απαγόρευσαν σε άτομα κάτω των 18 ετών να παίζουν βιντεοπαιχνίδια για περισσότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κίνα έχει επιλύσει το πρόβλημα του εθισμού στα βιντεοπαιχνίδια μεταξύ των νέων της, όπως αναφέρει έκθεση που συνέταξε η κορυφαία ένωση βιομηχανίας παιχνιδιών της χώρας, αφού οι κινεζικές ρυθμιστικές αρχές τον Σεπτέμβριο του 2021 απαγόρευσαν σε άτομα κάτω των 18 ετών να παίζουν βιντεοπαιχνίδια για περισσότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα.

Το σχόλιο προέρχεται από μια έκθεση της China Game Industry Group Committee, που συνδέεται με τη ρυθμιστική αρχή δημοσίευσης διαδικτυακών παιχνιδιών, το Ινστιτούτο Έρευνας Βιομηχανίας Παιχνιδιών της Κίνας και τον πάροχο δεδομένων CNG, σύμφωνα με δήλωση της CNG στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης WeChat.

Η CNG ανέφερε ότι η έκθεση διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 75% των νεαρών παικτών παίζουν πλέον βιντεοπαιχνίδια για λιγότερο από 3 ώρες την εβδομάδα και επαίνεσε τις κινεζικές εταιρείες παιχνιδιών για την επίτευξη «αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων» μετά τη δημιουργία συστημάτων για τον περιορισμό του εθισμού στα βιντεοπαιχνίδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά 1η Φεβρουαρίου η προπώληση εισιτηρίων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Εντείνεται ο απεργιακός αγώνας στη Βρετανία

Γαλλία: Εργατικός «2ος γύρος» ενάντια στο συνταξιοδοτικό του Μακρόν

Πλατφόρμα επιδότησης ευάλωτων δανειοληπτών από την 1η Φεβρουαρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα