ΑΘΗΝΑ
14:02
|
01.05.2024
Η νέα διοίκηση της ΜΚΟ ανακοίνωσε απόψε συνεργασία με διεθνή εταιρία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεργασία με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο ανακοίνωσε απόψε η νέα διοίκηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» που διόρισε νωρίτερα σήμερα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση επισημαίνει πως συγκροτείται ειδική ομάδα με έμπειρα στελέχη διοίκησης και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών για να διασφαλιστεί η σωστή καθημερινή λειτουργία των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου». Διαβεβαιώνει επίσης πως από εδώ και μπρος θα υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου «στην κοινωνία των πολιτών».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ορίστηκε επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου» η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, που είναι σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου και ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες εφοπλιστικές οικογένειες της χώρας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «η Χαρά», όπου βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της δομής από το 1983. Παράλληλα είναι πρόεδρος και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί Για Το Παιδί», στην οποία δραστηριοποιείται από το 1996.

Νωρίτερα προηγήθηκε παρέμβαση της «Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος» μετά από πληροφορίες για την οικονομική διαχείριση στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, με τον επικεφαλής τής, Χαράλαμπο Βουρλιώτη να ζητά «εφ’ όλης της ύλης έρευνα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα