ΑΘΗΝΑ
12:38
|
23.04.2024
«Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Παρέμβαση» έκανε νωρίς σήμερα το απόγευμα η οργάνωση «Ρουβίκωνας» στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που διεκπεραίωσε την εντολή έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στο πλαίσιο τραπεζικής κατάσχεσης πρώτης κατοικίας για χρέος μόλις 15.000 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης παρατίθεται ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της επίθεσης στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή, καλώντας  παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να κόψουν «τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας».

Καταγγέλλει επίσης τα δύο παραπάνω κόμματα και μαζί τη ΝΔ πως είναι «άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών». Και η ανακοίνωση του «Ρουβίκωνα» καταλήγει:

«Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η ψευδαίσθηση των ΗΠΑ και το πλάνο του Ισραήλ για ρατσιστικό εβραϊκό κράτος

Κως: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους γονείς του νεκρού βρέφους

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα