ΑΘΗΝΑ
02:39
|
04.05.2024
Ένας άνδρας που πιστεύεται ότι ήταν ο διευθυντής του καταστήματος άνοιξε πυρ και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην περιοχή Τσέζαπικ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ένας άνδρας που πιστεύεται ότι ήταν ο διευθυντής του καταστήματος άνοιξε πυρ και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και τώρα είναι νεκρός.

Το δημαρχείο του Τσέζαπικ έγραψε στο Twitter «η αστυνομία επιβεβαιώνει ένα περιστατικό ενεργού πυροβολισμού με θύματα στο Walmart».

Υπάρχουν λίγες πληροφορίες μέχρι στιγμής, αλλά ένας αστυνομικός έκανε λόγο για τουλάχιστον δέκα νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός. Επίσης, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το κίνητρο του δράστη.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ένοπλο περιστατικό στην περιοχή Sam’s Circle στις 10:15μμ και όταν έφτασαν στο σημείο είδαν άτομα νεκρά και τραυματίες.

Η γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια, Λουίζ Λούκας, δήλωσε ότι πρόκειται για «απολύτη συντριβή» για αυτό που περιέγραψε ως «την τελευταία μαζική δολοφονία στην Αμερική». Πρόσθεσε στο Twitter: «Δεν θα ησυχάσω μέχρι να βρούμε τις λύσεις για να τερματιστεί αυτή η επιδημία ένοπλης βίας στη χώρα μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα