ΑΘΗΝΑ
14:47
|
25.04.2024
Νέο κρούσμα κοινωνικής σαπίλας: 19χρονη πήγε στην Ασφάλεια Αγρινίου καταγγέλλοντας πως βιαζόταν από τον πατέρα της τα τελευταία δύο-τρία χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί νέο κρούσμα αιμομικτικής σεξουαλικής βίας στο Ψάρι Κορινθίας, όπου συνελήφθη την Τετάρτη, ένας 47χρονος για τους διαδοχικούς βιασμούς της  19χρονης κόρης του μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού korinthostv, η 19χρονη πήγε στην Ασφάλεια Αγρινίου καταγγέλλοντας πως έχει πέσει θύμα βιασμών από τον ίδιο της τον πατέρα τα τελευταία δύο-τρία χρόνια.

Η κοπέλα, που σπουδάζει σήμερα στο Αγρίνιο, κατήγγειλε μάλιστα πως ο πατέρας της τής επέτρεψε να συνεχίσει τις σπουδές της υπό τον όρο πως θα δεχόταν να τη βιάζει (!) όταν επέστρεφε στην Κόρινθο.

O πατέρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για βιασμό, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 47χρονος σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή όπυο πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ως τη μία το μεσημέρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα