ΑΘΗΝΑ
05:48
|
27.07.2024
Μετά από δημοσκόπηση, ο Ίλον Μασκ δήλωσε ότι θα παράσχει «γενική αμνηστία» σε λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή από την επόμενη εβδομάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ίλον Μασκ δήλωσε την Πέμπτη ότι το Twitter θα παράσχει «γενική αμνηστία» σε λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή από την επόμενη εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή δημοσκόπησης σχετικά με το αν θα το κάνουν για χρήστες που δεν είχαν παραβιάσει το νόμο ή έχουν εμπλακεί σε κατάφωρα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Σε δημοσκόπηση που ανάρτησε ο Μασκ στο Twitter την Τετάρτη, το 72,4% των περισσότερων από 3,16 εκατομμυρίων χρηστών που συμμετείχαν ψήφισαν υπέρ της επαναφοράς όσων είχαν τεθεί σε αναστολή από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο κόσμος μίλησε», έγραψε την Πέμπτη ο Μασκ, ο οποίος απέκτησε το Twitter τον περασμένο μήνα. «Η αμνηστία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επανέφερε ορισμένους λογαριασμούς που είχαν προηγουμένως ανασταλεί, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, η σατιρική ιστοσελίδα Babylon Bee και η κωμικός Κάθι Γκρίφιν.

Τον Οκτώβριο έγραψε στο Twitter ότι το Twitter θα σχηματίσει ένα συμβούλιο εποπτείας περιεχομένου «με ευρέως διαφορετικές απόψεις». Ο Μασκ είπε ότι δεν θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις περιεχομένου ή αποκαταστάσεις λογαριασμού πριν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου.

Η αλλαγή και το χάος σημάδεψαν τις πρώτες εβδομάδες του δισεκατομμυριούχου ως ιδιοκτήτης του Twitter. Έχει απολύσει κορυφαία στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Πάραγκ Άγκαργουολ και ανακοινώθηκε ότι ανώτεροι αξιωματούχοι που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια και το απόρρητο παραιτήθηκαν.

Αυτές οι παραιτήσεις απέσπασαν τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, η εντολή της οποίας περιλαμβάνει την προστασία των καταναλωτών και η οποία είπε ότι παρακολουθούσε το Twitter με «βαθιά ανησυχία».

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Musktweet έγραψε ότι οι χρήστες του Twitter μπορεί να παρατηρήσουν μικρές, μερικές φορές σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα της πλατφόρμας, οι οποίες θα ήταν σημαντικές σε χώρες μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα